Bodog își pierde funcția de ministru al Sănătății

Guvernul României se pregătește de o nouă remaniere! Pornite ca niște zvonuri date de surse politice, aceste informații au fost confirmate chiar de către numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău, informează b1.ro.

Președintele executiv al PSD a anunțat și primul nume ce va părăsi guvernul, dar și înlocuitorul ce va fi desemnat. Astfel, Florian Bodog va fi înlocuit în februarie de către deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu.

”Cred că până în februarie o să o vedeți pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătății. Penutr anul viitor, pe primul loc să știți că va fi pentru noi Sănătatea, pentru asta, dacă avem infrastuctură. PNDL III lucrăm la în momentul ăsta și începe cu Sănătate, Educație și infrastuctură pe ultimul loc, pentru că știți că avem spitale regionale și spitalul republican, dar nu trebuie să le neglijăm nici pe cele pe care le avem”, a spus Niculae Bădălău, conform stiripesurse.ro.

Florian Bodog nu a a dus lipsă de critici în mandatul său de ministru, fiind cunoscut faptul că a fost unul din miniștrii pe care Mihai Tudose i-a certat public în ședințe de guvern aproape săptămânal.

Elena Dinu este în prezent deputat PSD, dar în trecut a fost manager la spitalul Spitalul Județean de Urgentă Giurgiu, dar și la Spitalul Județean de Urgentă Călărași.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here