Accident DEVASTATOR soldat cu un mort și 7 răniți, printre care și 3 copii/Imagini de la fața locului

O persoană a murit și alte șapte, printre care și trei copii, au ajuns la spital cu răni, marți seară, după ce un autoturism și un tractor cu remorcă s-au ciocnit violent pe Drumul Naţional 1H în județul Sălaj, între localitățile Şimleu Silvaniei şi Pericei. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au ajuns pompierii Secției Şimleu Silvaniei şi ai Detaşamentului Zalău, două echipaje SMURD și trei echipaje de la Ambulanță. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

„În urma accidentului dintre un tractor cu remorcă şi un autoturism au rezultat 8 victime, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. Două persoane au rămas încarcerate (un bărbat de 48 de ani şi o femeie de 26 de ani), bărbatul fiind scos dintre fiarele contorsionate în stop cardiorespirator”, susțin pompierii.

Cu toate eforturile echipajelor SMURD şi Ambulanţei, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Celelalte șapte victime cu vârste cuprinse între 2 luni şi 47 de ani au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

Circulația în zonă a fost blocată mai mult timp.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. Oamenii legii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here