TERIFIANT: Un adolescent a UCIS o persoană și a MÂNCAT bucăți din CADAVRU

Detalii șocante ies la iveală în legătură cu crima petrecută săptămâna trecută în județul Covasna. Adolescentul de 16 ani, suspectat de comiterea faptei, se pare că ar fi mâncat bucăți din cadavru, potrivit evz.ro

Tânărul a recunoscut că este consumator de substanțe volatile, respectiv Prenandez, de la vârsta de 7 ani și că și-a lovit victima cu un bolovan, potrivit procurorului Andrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, informează Agerpres.ro.

Mai mult, adolescentul a mai declarat că i-a decupat fața victimei cu un ciob de sticlă și a mâncat o bucată din mandibula acesteia.

„Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima după amprente (…) Tânărul a declarat că nu regretă nimic, nu are nicio remuşcare şi că şi-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiză psihiatrică”, a declarat procurorul Adrian Baciu, citat de evz.ro.

Tânărul, care era crescut de bunica sa, a fost internat în urmă cu câțiva ani pentru dezintoxicare și a fost văzut în mod frecvent în compania unor persoane fără adăpost, care trăiesc sub un pod de la intrarea în Sfântu Gheorghe, acolo unde a fost comisă și crima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here