Moarte GROAZNICĂ pentru un tată și fiul său, loviți de tren/Tatăl a fost DECAPITAT-FOTO

Doi gorjeni, tată și fiu, și-au pierdut viața marți seară după ce căruța cu care se deplasau a fost spulberată pe calea ferată de un tren de călători. Bărbatul de 48 de ani a fost pur și simplu decapitat. 

Ion Marin, zis Elvis, de 48 de ani, și fiul său, Claudiu Popescu, de 16 ani, din cartierul Obreja din Târgu Jiu, au murit după ce căruța cu care se întorceau spre casă a fost izbită în plin de un tren Regio în timp ce atelajul traversa calea ferată printr-un loc nemarcat și nesemnalizat.

Trenul implicat în accident s-a oprit după câteva sute de metri. Pasagerii aflați în el spun că doar au auzit o bufnitură puternică și mecanicul cerându-le să sune la 112. „Nu eram atenți că vă dați seama plecasem din gara de la Târgu Jiu de nici un minut și ne căutam locuri. L-am auzit pe mecanic strigând să sunăm la 112 că a lovit pe cineva pe calea ferată. A coborât săracul să se uite ce s-a întâmplat, dar ce mai putea face? Am înțeles că sunt doi morți”, a spus un călător, citat de pandurul.ro.

Trenul circula între Craiova și Petroșani și a rămas blocat pe calea ferată zeci de minute până când anchetatorii au terminat cercetările la fața locului.

Poliția a deschis un dosar în care sunt făcute verificări pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care s-a produs dubla tragedie.

 Sursă știre și foto: pandurul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here