Fostă prezentatoare la Antena 1, ARESTATĂ pentru FURT/Cere disperată ajutorul fostului iubit

O fostă prezentatoare de știri la Antena 1 a fost arestată la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile după ce a luat mașina fostului ei iubit.

Ese vorba de fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, care anunță pe facebook chinul prin care trece și cere ajutorul fostului ei iubit, Cristi Marin, proprietarul mașinii pe care Mariana Moculescu ar fi furat-o. Fosta vedetă se plânge că este grav bolnavă, fiind țintuită la pat.

„Sunt arestata la domiciliu, pe 30 de zile. Sunt foarte bolnava si tintuita la pat. Am bronho-pneumonie de cateva zile. Cristi Marin, te rog in genunchi sa ma ierti si ajuta-ma si scoate-ma din aceasta situatie. Am facut acest gest, din cauza ca imi doream sa ma iei cu tine in America si sa ma marit cu tine din dragoste si doar atat. Raspunde-mi si nu te mai juca cu viata mea. Traiesc datorita medicamentelor multe pe care le iau”, a postat fosta prezentatoare pe pagina sa de socializare.

Răspunsul lui Cristi Marin nu a întârziat să apară, dar nu este ceea ce așteaptă femeia.

„Te voi ierta dupa ce vei face doi ani din trei de puscarie! Cu ce sunt eu de vina ca tu esti o hoata, Mariana Moculescu? Eu nu ti-am facut nicio plangere pentru furtul masinii! De ce nu spui ca te-au saltat politistii, cand faceai trotuarul la locul de munca? Ca doar practici vechea meserie si ai recunoscut asta!”, i-a transmis, tot pe facebook, Marin fostei iubite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here