Felicia Man a renunțat la procesul intentat Ministerului Educației după ce a fost demisă din fruntea IȘJ Olt

Fosta șefă a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, Felicia Man, l-a iertat pe ministrul Educației, Liviu Pop, care a demis-o din funcție. Ea a renunțat, recent, de bunăvoie, la procesul pe care îl intentase Ministerului Educației Naționale și în care solicita anularea ordinului prin care a fost demisă.

„Solutia pe scurt: Sent.nr./ Ia act de renunţare la judecată, formulată de reclamantă. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în Hotarâre 624/2017 a Curții de Apel Craiova.

Decizia de renunțare a reclamantei vine după ce, luna trecută, aceeași instanță îi respinsese cererea de suspendare a ordinului de demitere până la pronunțarea unei decizii pe fond în procesul privind anularea documentului.

Șefii inspectoratelor școlare din 13 județe au fost revocați din funcție, în luna august a acestui an, de ministrul Educației, Liviu Pop, printre persoanele demise numărându-se și șefa Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, Felicia Man. În toate cele 13 ordine de revocare ministrul Educației, Liviu Pop, a invocat trei motive, respectiv netransmiterea unui raport privind starea învățământului local, netransmiterea în termen a unui raport de audit intern și nepublicarea declarației de avere. Felicia Man a susținut de la început că motivele invocate de ministru sunt neadevărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here