Bilețel roz pe care erau CNP-ul lui Dragnea și indicativul „șefu”, găsit în sediul TelDrum

Magistrații de la Curtea Supremă judecă miercuri contestația depusă de Liviu Dragnea prvind sechestrul pus asupra averii sale în dosarul Tel Drum. Între timp apar noi date din dosar. Avocații liderului PSD au declarat că în timpul  perchezițiilor de la firma Tel Drum, procurorii anticorupție ar fi găsit un bilețel roz pe care era notat codul numeric personal al lui Dragnea și indicativul „șefu”, informează Libertatea, citată de B1 TV.

Astfel, apărătorii șefului PSD au afirmat că acest bilețel este proba-cheie pe care anchetatorii au folosit-o pentru a-l acuza pe Liviu Dragnea de constituire a unui grup infracțional organizat.

Avocații au mai susținut și că, de fapt, existența bilețelului este justificată de faptul că persoane din Tel Drum urmau să îl ajute pe Liviu Dragnea să își înnoiască dosarul de vânătoare pe care îl avea la o asociație de profil.

Potrivit sursei citate, în legătură cu acuzațiile din dosar, în luna august a fost audiat și fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, care ar fi dat explicații în legătură cu un contract încheiat între Tel Drum și o firmă a acestuia.

Sursa: B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here