Scandal în Parlament. Demisia lui Liviu Dragnea, cerută în plen

La o zi după ce Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au răspuns, în numele Parlamentului, Departamentului de Stat al SUA, deputații PNL, USR și PMP și-au manifestat nemulțumirea vorbind despre demisia șefului PSD, informează Digi Tv. Reprezentanții USR au părăsit chiar sala de plen pentru a merge la biroul președintelui Camerei, după ce majoritatea PSD-ALDE a refuzat solicitarea ca Liviu Dragnea să vină în fața deputaților pentru explicații.

Liberalii au solicitat convocarea unei ședințe comune a Parlamentului în care să se adopte o declarație cu privire la poziția Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii pe legile Justiției și în care să se constate că declarația dată publicității marți de președinții celor două camere a fost nulă și neavenită.

„Grupurile parlamentare ale PNL, împreună cu alți colegi deputați, solicită convocarea ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru adoptarea unei declarații care să fie cu adevărat reprezentativă pentru Parlamentul Românei. Propunem un proiect de declarație care să reafirme fără echivoc parteneriatul cu SUA, lupta împotriva corupției, autonomia puterii judiciare și de asemenea constatarea că declarația celor doi președinți de camere de ieri a fost nulă și neavenită, a fost mânată doar de interese personale, are la bază un considerent care ține strict de situația personală din Justiție și periclitează întru-un mod extraordinar de grav imaginea Parlamentului României și parteneriate consacrate pentru securitatea și bunăstarea României”, a declarat liderul deputaților PNL Raluca Turcan, potrivit Digi Tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here