Pisicile nu se perindă pe lângă picioarele tale pentru că le este foame sau vor atenție! Care este motivul real?

Aura acestui animal este atât de puternică încât poate proteja întreagă familie și întreagă casă. Vrem să îți spunem că pisicile nu se perindă pe lângă picioarele tale pentru că le este foame sau vor atenție, ci pentru că au o forță magică, astrală, prin care vor să te protejeze. Cel care gonește pisica în acest moment, îndepărtează energia pozitivă. Dată viitoare, tratează cu afectivitate pisica, îți vrea doar binele.

Pisica protejează căminul de energiile negative și de spiritele rele. Pisica te ajută foarte mult dacă te muți într-o casă nouă sau mergi într-un loc unde s-au petrecut lucruri rele.

Atunci când pisicile torc, ajută chiar la tratarea anumitor afecțiuni osoase, deoarece emană o energie de aproximativ 25 Hz.

Atunci când o pisica simte un spirit în casă, începe să îl urmărească pentru a-i află intențiile. Pentru a se asigura că acest spirit nu îi distruge mediul energetic, pisica face tot posibilul să elimine spiritul. Dacă nu funcționează, pisica încearcă să prindă entitatea în aria să energetică și să o scoată din casă. De aceea în anumite tradiții apar spirite rele ce zboară pe pisici.

Ai mare grijă și fi cu băgare de seama atunci când pisica ta privește într-un punct fix. Această postura poate reprezenta prezența unui spirit rău. Pentru a-ți ajută pisica să elimine acest spirit, citește o rugăciune sau da foc la salvie albă – ajută mult în cazul îndepărtării spiritelor rele.

Aura energetică a pisicii este atât de puternică, încât poate îndepărta orice energie negativă. De aceea persoanele care comunica cu spiritele, nu țin pisicile în camera, deoarece sperie spiritele.

Pisica, bunăstarea și casa!

Prezenta pisicii ne protejează și de blesteme. Atunci când ai o discuție cu o persoană, pe care o bănuiești că ar vrea să îți facă rău, ține mâna pe pisica. Pe cea stânga ține-o în zona gâtului iar pe cea dreapta pe coadă. Astfel vei fi conectat complet cu pisica și te va proteja de energiile negative.

Cum pisicile dețin energie cosmică, ele aduc energie pozitivă în casă, protejând astfel întreagă familie și atrăgând bunăstare. Pisicilor le place să stea în zone cu energie puternică, cum ar fi zonele geopatogene.

Rusii au un ritual destul de interesant: atunci când se mută într-o nouă casă, lasă mai întâi pisica să între. Dacă acea casă a mai fost locuită, pisica va elimina energiile negative, dacă este vorba despre o casă nouă, va încarcă într-o formă energetică pozitivă casa.

Pisica și vindecarea!

Puterile magice ale pisicii se văd prin vindecare. Pisicile se așează exact pe zona unde stăpânul are o durere sau o suferință. De asemenea, pisicile ne eliberează și de stres. Știai că pisicile albe îmbunătățesc vederea?

La nivel psiho-emoțional, pisicile persane sau exotice au puteri magice!

Culoarea pisicii definește nevoia

Persoanele care decid să își achiziționeze o pisica pentru a se bucură de puterile sale magice, trebuie să știe cum să aleagă o pisica. Uneori ai nevoie de o pisica neagră, alteori de una roscata.

Neagra: puteri oculte, magie neagră! În ciuda acestor superstiții, pisica neagră chiar elimina energiile negative din casa!

Pisicile roșcate: această pisica are putere solară și energie yang. Iniferent de sexul acestei pisici, ea îți va aduce bani și bunăstare în casa.

Pisica gri: această pisica aduce iubire, fericire și noroc!

Alba: această pisica are putere de vindecare, ne scapă de stres și ne reîncarcă organismul cu energie.

Pisica siameză sau regală : aceste pisici aduc longevitate, succes și umplu casă de energie solara.

Pisica în trei culori : zeiță pisicilor, aduce noroc, menține armonia și prosperitatea casei.

Pisica în două culori: conform tradiției, aceste pisici aduc prietenie și înțelepciune în casa.

Nuanta broaștei țestoase: această pisica este pură și magică, menținând longevitatea femeilor.

Auriu-maron : pisica templiera este jucăușă, înțeleaptă și aduce energia solară în casa.

Striata : această pisica aduce noroc și ne scapă de orice situație neplacuta.

Sursa: poatenustiai.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here