Profesoară împiedicată să iasă din clasă, batjocorită și bătută de elevi /Imagini-ȘOC

O profesoară de la o școală din județul Teleorman este batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

Scandalul ar fi început la sfârşitul orei de educaţie civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă şi au înjurat-o.

În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, ci, dimpotrivă, par a fi amuzate. Incidentul a avut loc, se pare, marţi.

Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri.

“Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore”, 

Valeria Gherghe, de la Inspectorul Școlar Teleorman, a declarat, pentru Observator TV: 

Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească.

Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

Sursa text și imagini capturate: observator.tv

3 COMENTARII

  1. Pleava societății! Aia nu sunt copii sunt niste golani și arată educația primită în familie in cei 7 ani de acasa.Sunt viitori delicvenți și pușcăriași. Sunt rodul a ceea ce au semănat parinti lor. Adică asta au văzut în familiile lor unde au crescut. Golaneala,bătaie,injurii și bălăceală. Pentru că dacă vedeau respect,civilizație,comunicare socială,bunătate,,blandete și aveau parte de așa ceva în familie, știau și ei să ofere la rândul lor asta.

  2. Pleava societății! Aia nu sunt copii sunt niste golani și arată educația primită în familie in cei 7 ani de acasa.Sunt viitori delicvenți și pușcăriași. Sunt rodul a ceea ce au semănat parintii lor. Adică asta au văzut în familiile lor unde au crescut. Golaneala,bătaie,injurii și bălăceală. Pentru că dacă vedeau respect,civilizație,comunicare socială,bunătate,,blandete și aveau parte de așa ceva în familie, știau și ei să ofere la rândul lor asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here