Firicel din Las Fierbinți, scandal MONSTRU transmis live pe facebook. A fost chemată Poliția!

Actorul Toma Cuzin, simpaticul personaj Firicel din Las Fierbinți, a transmis în direct, pe contul lui de Facebook, un scandal uriaş consumat la sediul CREDIDAM, instituţia care se ocupă cu strângerea banilor din drepturile de autor.

Aflat în conflict cu CREDIDAM, Toma Cuzin i-a cerut explicaţii contabilei instituției pentru banii pe care el i-a încasat în urma prestaţiilor sale, inclusiv din serialul “Las Fierbinţi”. Iritat de răspunsul dat în răspăr de contabilă, Firicel a chemat poliția care a asistat la întregul scandal.

“Nu am obligaţia să vă explic”, a fost replica femeii. “Este incredibil! Doamna contabil spune că nu are obligaţia să îmi explice, a fost replica actorului.

Poliţişti sosiți la faţa locului au spus că nu pot interveni în favoarea uneia sau alteia dintre părți, sugerându-i actorului că doar instanța poate rezolva diferendul.

“Pe problemele astea, sincer, nu vă pot ajuta, decât să aplanez un eventual conflict. Sfatul meu e să vă adresaţi instanţei”, i-a transmis unul dintre poliţiști lui Toma Cuzin. 

“Am deja trei procese cu ei, îl deschid şi pe al patrulea”, a spus Toma Cuzin.

După care părțile implicate s-au ameninţat una pe alta cu instanţa. 

“Mi-aţi stricat o zi de muncă. Vă dau în judecată”, l-a amenințat contabila pe actor.

“Eu vă dau în judecată că mi-aţi luat banii”, i-a replicat Toma Cuzin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here