Ce ascunde împotrivirea unor parlamentari la obligativitatea vaccinării? Renică Diaconescu are răspunsuri!

Imagine: olttv.ro

Medicul senator Renică Diaconescu își arată îndignarea față de mai mulți deputați, inclusiv din partidul din care face parte și el – PSD, care au demarat o acțiune de strângere de semnături ale celor care nu doresc ca Legea vaccinării să nu devină obligatorie. Senatorul de Olt susține că, în condițiile în care care au demarat această acțiune nu sunt medici, necunoscând în detaliu și cu argumente aplicate ceea ce susțin, o asemenea împotrivire la obligativitatea vaccinării copiilor ascunde altceva decât ceea ce respectivii demnitari pun în discuție.

Legea vaccinării ar putea suferi modificări radicale după ce o deputată PSD a depus o serie de amendamente prin care obligativitatea vaccinării ar putea fi eliminată. În demersul său, deputata Cristina Dumitrache a reuşit să atragă deja alţi 95 de parlamentari din toate formaţiunile politice, care şi-au însuşit textul amendamentelor.

Senatorul Renică Diaconescu nu crede în sinceritatea celor care susțin acest demers, afirmând că aceștia fie caută să își facă imagine utilizând mijloacele unui populism ieftin, fie ascund alte interese străine de nevoile reale pe care vaccinarea le presupune.

„Această inițiativă este una periculoasă pentru că deja au fost adunate peste 90 de semnături, inclusiv ale unor parlamentari ai PSD, care nu doresc obligativitatea vaccinării. Or, dacă aceste amendamente trec, toată munca noastră se va duce pe apa sâmbetei. Cu atât mai rău, cu cât cei care au semnat pentru susținerea acestor amendamente nu au argumente profesionale, nefiind medici. Eu cred că ei servesc doar un populism ieftin. Sau, poate, susțin interesele unor ONG-uri care au fost foarte vocale împotriva vaccinării obligatorii. O întâmplare cu un asemenea ONG m-a clarificat în legătură cu demersurile pe care aceste asociații le susțin. O organizație similară a adus un copil bolnav despre care spunea că micuțul suferea în urma unui vaccin. Cei din ONG nu știau că aveau de a face cu un medic neurolog. Mi-am dat seama de adevăr, am întrebat-o pe mamă de când este bolnav copilul și ea mi-a zis că de la naștere. Deci, ce susțin aceste ONG-uri?”, a declarat, pentru OLT-ALERT, medicul Renică Diaconescu.

Or, parlamentarul de Olt susține că vaccinarea copiilor are în spate argumente științifice medicale irefutabile care resping teoriile conspiraționiste fără nici un suport în realitate.

Legea vaccinării a fost votată, în actuala formă, în Senat. Senatorii care au votat-o au decretat că este timpul să interzică accesul copiilor nevaccinaţi în creşele şi grădiniţele de stat. În plus, părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii riscă amenzi de până la 10.000 de lei. Şi asta nu e tot. „În cazul vaccinărilor obligatorii, consimţământul pentru vaccinare se prezumă ca fiind dat”, stabileşte proiectul de lege, potrivit căruia excepţie de la această prevedere fac situaţiile în care părinţii sau persoana responsabilă refuză în scris vaccinarea copilului minor, scrie adevărul.ro.

Medicii au considerat de bun august proiectul ieşit din Senat, în mod special decizia de excludere a micuţilor nevaccinaţi din învăţământul de masă.

2 COMENTARII

 1. ”Senatorul de Olt susține că, în condițiile în care care au demarat această acțiune nu sunt medici, necunoscând în detaliu și cu argumente aplicate ceea ce susțin, o asemenea împotrivire la obligativitatea vaccinării copiilor ascunde altceva decât ceea ce respectivii demnitari pun în discuție.”

  Obligarea, cu forța, să-ți inoculezi niște substanțe care prezintă niște riscuri grave se numește FASCISM. Legea vaccinării obligatorii reduce întreaga populație a României la nivelul unor vite.

  Pe vite nu le întrebi dacă sunt de acord ca să poarte poveri. Alții hotărăsc în dreptul lor.
  Pe vite nu le întrebi dacă sunt de acord ca să fie sacrificate. Alții hotărăsc în dreptul lor.
  Pe vite nu le întrebi dacă sunt de acord ca să fie vaccinate. Alții hotărăsc în dreptul lor.

  Cum să nu împotrivești unei asemenea legi? Mai ales în situația în care pute, în mod flagrant, a promovarea unor interese financiare venite din partea companiilor farmaceutice străine…

  ”Mita in domeniul Sanatatii ajunge la 20%, in IT la 10% si in infrastructura intre 2% si 5%, sustine procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.”

  Ale cui interese le apără, cu atâta înverșunare, cei de la Ministerul $$$ănătății?

 2. Legea vaccinării obligatorii. Strategia hienelor:

  1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă.
  2. Devide et impera (devide și cucerește). Separi o pereche de turmă.
  3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță.
  4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

  Nu exact aceeași strategie se urmărește și în cazul mega-escrocheriei numite ”legea vaccinării obigatorii”?

  Se caută, pe orice cale posibilă (discriminare, incitare la ură, manipularea sentimentelor de frică, amenzi cocoșante, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, hărțuirea părinților în comisiile de vănătoare a vrăjitoarelor, așa numitele comisii județene de vaccinare), să se despartă copiii de părinții lor iubitori.

  PENTRU PĂRINȚI: amenzi cocoșante, incitare la ură, minciuni și distorsiuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui vioalator înrăit nu i-ai da).

  PENTRU COMPANIILE FARMACEUTICE STRĂINE: marea ”responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost nu s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune, etc) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este practic ZERO.

  Cum s-ar spune: pentru sclavii români Ciumă, pentru stăpânii străini Mumă! Trăiască ”democrația” mioritică, pardon… am vrut să spun… piară demoNOcrația împreună cu toți trădătorii a căror mână va îndrăzni să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here