Trei femei s-au BĂTUT zdravăn în curtea unei școli din Slatina, sub ochii elevilor/ VIDEO

Sursa foto: realitatea.net

Trei femei s-au bătut în curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” din Slatina, incidentul având loc în văzul copiilor lor, dintre care unul era foarte mic. Totul a fost filmat, înregistrarea video intrând în posesia polițiștilor, care au început cercetările în acest caz.

În imaginile video se vede cum două femei o bat pe cea de-a treia, chiar la intrarea în şcoală a elevilor. La scandalul care a avut loc marţi după-amiaza au asistat mai mulţi copii, între care unul mic, în cărucior, care plânge. Femeile au fost despărţite de doi bărbaţi.

Reprezentanţii Poliţiei Slatina au declarat inițial că nimeni nu a sesizat incidentul, iar la 112 nu a existat niciun apel, însă oameni legii s-au deplasat la școala respectivă pentru a cerceta faptele.

Şi la nivelul şcolii a fost deschisă o anchetă, potrivit inspectorului şcolar general Adrian Bărbulete, potrivit romaniatv.net.

Ulterior, polițiștii le-au identificat pe cele trei femei, care au pornit scandalul de la o sumă de bani pe care una dintre protagoniste o datora alteia, potrivit gazetanoua.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here