Imagini FOTO și VIDEO de la salvarea tinerei din apele Oltului, la Slatina/ Cine este salvatorul

O tânără cu vârsta între 25 și 30 de ani a fost salvată, sâmbătă, din apele Oltului de un bărbat care a observat-o din întâmplare. Evenimentul s-a petrecut în zona podului rutier, undeva între pod și Plaja Olt. Femeia, agitată și cu hipotermie, a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Urgențe. Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a ajuns în râu. Salvatorul său este un bărbat de 45 de ani, Mihai Dan.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru primă intervenție și comandă, cu peridoc și barcă, un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Ambulanță. Tânăra a fost monitorizată la fața locului și transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina.

Acesta este locul unde a fost observată în apă tânăra și salvată de la iînec

 

Pacienta era conștientă, agitată și cu hipotermie ușoară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Tânăra încă nu a fost identificată. Poliția face cercetări pentru stabilirea identității ei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul care a salvat-o pe tânără are 45 de ani și este membru al grupului de sportivi amatori Slatina Running.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here