O tânără de 18 de ani, din Slatina, a încercat să se SINUCIDĂ/ FOTO+VIDEO

Acesta este locul unde tânăra a fost observată în apă și salvată de la înec

Persoana care sâmbătă a fost salvată din apele Oltului de un bărbat care a observat-o din întâmplare zbătându-se în apă a fost identificată de polițiști. Ea este o tânără de 18 ani, din Slatina, care a încercat să se sinucidă. Surse locale au declarat pentru OLT-ALERT că fata era depresivă de ceva vreme. Evenimentul a avut loc la doar patru zile după ce un tânăr de 18 ani s-a spânzurat în Pădurea Strehareți din Slatina.

Informația a fost confirmată de Poliție. „Tânăra care a fost salvată sâmbătă are 18 ani și este din Slatina. În acest caz a fost întocmit un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de suicid”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 11.00, între Plaja Olt și podul rutier de peste râu. Fata a fost observată întâmplător de un bărbat care a sărit imediat în apă și a salvat-o. După ce a reușit s-o aducă la mal, omul a annțat evenimentul la 112, la fața locului ajungând echipaje de intervenție de la Pompieri și Ambulanță.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru primă intervenție și comandă, cu peridoc și barcă, un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Ambulanță. Tânăra a fost monitorizată la fața locului și transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina.

Pacienta, agitată și cu hipotermie, a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Urgențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Bărbatul care a salvat-o pe tânără are 45 de ani și este membru al grupului de sportivi amatori Slatina Running.

Surse locale au declarat pentru OLT-ALERT că fata era depresivă de ceva vreme.

Evenimentul a avut loc la doar patru zile după ce un tânăr de 18 ani s-a spânzurat în Pădurea Strehareți din Slatina. Ionel Alin Cîrstea, din comuna Valea Mare, dispăruse de câtva timp de acasă. Marți dimineață, neliniștit că nu mai dăduse semne și că încercările sale de a-l găsi eșuaseră, fratele tânărului a mers la Poliție și a anunțat dispariția adolescentului.

Ulterior, întâmplarea a făcut ca trupul neînsuflețit al lui Ionel să fie observat atârnând în ștreang de polițiștii locali din Slatina, care patrulau în zona Pădurii Strehareți.

Se pare că tânărul a decis să își ia viața după ce ar fi pierdut o mare sumă de bani la păcănele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here