Patriarhatul a câștigat alegerile la femei în PNL Olt. Gigel Știrbu știe cum și de ce!/FOTO

Noua președintă a femeilor din cadrul PNL Olt este, de duminică, 10 decembrie, Luminița Popescu din Caracal. Ea a fost aleasă nu în urma unor alegeri perfect democrate (deși vorbim, totuși, de liberalism), ci în urma unor trucuri puse în scenă de… bărbații din partid, la ordinul deputatului Gigel Știrbu, obișnuit cu manevrele murdare în tabăra liberalilor.

Este adevărat. La alegerile pentru conducerea OFL Olt asistența din sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, unde s-au ținut alegerile, a fost una cu foarte mulți bărbați, care au avut rolul de a aduce cât mai multe alegătoare care să pună în executare un ordin: noua președintă trebuia să fie Luminița Popescu. Și așa s-a și întâmplat, potrivit surselor OLT-ALERT. Am mers pe varianta surselor pentru că, la alegerile de duminică, presa nu a fost invitată. Pur și simplu.

O asemenea manevră electorală în interiorul PNL Olt nu s-a mai întâmplat din 2015/2016, când Gigel Știrbu a fost în tot și în toate câte s-au succedat la campania internă pentru desemnarea candidatului liberal pentru Primăria Slatina. Un scandal care s-a soldat nu doar cu pierderea obiectivului central – câștigarea funcției de primar-, ci și cu plecarea multor membri ai partidului, în frunte cu candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei, Marius Bălașa, care, ulterior, a recunoscut că Știrbu a fost mai mult o piedică decât un generator de voturi în cadrul alegerilor.

Tot Gigel Știrbu a fost implicat și acum, susțin sursele OLT-ALERT. Care este miza pentru care una dintre femeile ce ar fi putut fi una dintre cele mai redutabile candidate în contextul unor alegeri cu adevărat libere, Daniela Stana, nu a putut ajunge să conducă femeile liberale din Olt, o vom dezvălui în curând.

Luminița Popescu, noua președintă a OFL Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here