Campania ”Zâmbetul de Sărbători” vine din nou în sprijinul copiilor din familii sărace

O nouă ediție a campaniei „Zâmbetul de Sărbători”, organizată de PES Activists Olt, organizație care acționează în cadrul PSD Olt, se va desfășura în perioada 18 – 24 decembrie.

La inițiativă au răspuns pozitiv, pentru a duce zâmbete și bucurie în sufletele a zeci de copii și familii cu posibilități materiale reduse din județul Olt, mai mulți membri PSD și activiști PES.

„Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădiţa Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adrian Bărbulete, George Şofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache sunt persoanele publice care vor împodobi un brăduț de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor din familiile lipsite de posibilități”, se arată într-un comunicat al PSD Olt.

Campania, organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, este mai mult decât o acțiune socială, deoarece cei implicați discută și interacționează cu copiii în jurul bradului de Crăciun, pe care îl și îmbodolesc împreună. Fiind alături de aceste familii, personalitățile publice de pe plan local vor încerca să le aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă, se mai precizează în comunicatul social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here