Tatăl primei victime a ucigașei din metrou, cea care a supraviețuit, a aşteptat ore întregi până să poată spune unui poliţist ce s-a întâmplat/Mărturia lui o putea salva pe cea de-a doua victimă

Sursa foto: stirileprotv.ro

Mărturiile tinerei care doar printr-un miracol a scăpat de furia Magdalenei Şerban, cea care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani împingând-o sub roțile metroului, sunt șocante. Prima victimă a ucigașei ar fi aşteptat ore întregi până să poată spune unui poliţist ce s-a întâmplat, potrivit observator.tv.

Deşi cazul era unul extrem de grav, iar fata era în stare de şoc, în faţa ei dădea declaraţii o femeie care îşi lăsase o sacoşă pe peron şi avea întâietate. Socrul tinerei povesteşte exact cum s-a întâmplat evenimentul. “Eu am lăsat-o la staţia de metrou Costin Georgian, trebuia să meargă la dentist în zona Dristor. A coborât la metrou, eu am plecat în treaba mea. După 15 minute, am fost sunat de soţie că Alexandra plânge şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Am luat legătura cu ea, am întrebat-o ce s-a întâmplat, mi-a zis că cineva a vrut s-o împingă, să o arunce în faţa metroului. M-a dus imediat s-o iau, şi am sunat la 112, anunţând ce s-a întâmplat la metrou. Doamna a zis că nu prea ştie ce să-mi spună, dar că trebuie să merg înapoi la staţia de metrou, să iau legătura cu angajaţii de acolo şi să le spun lor despre ce e vorba”, povesteşte bărbatul, conform observator.tv.

Crezând că așa este procedura, bărbatul s-a întors la staţia de metrou, ca să discute cu un angajat de acolo.

Am crezut că aşa se procedează, am mers înapoi la staţia de metrou, am luat legătura cu un angajat. Domnişoara de acolo mi-a făcut legătura cu poliţia, mi-a zis că ei au poliţia lor şi că la ei de fapt trebuie să mergem, să facem o plângere. Le-am explicat că este vorba de ceva mai grav, că cineva a vrut s-o omoare, s-o arunce în faţa metroului. Mi-au spus că trebuie să se uite pe camere, etc. Mi-au spus că trebuie să merg la Poliţie, la Piaţa Unirii. Am luat fata, m-am urcat în metrou. În jurul orei 17:45 am ajuns la Unirii”.

Socrul fetei spune că, odată ajunşi la poliţie, au fost puşi să aştepte aproape 2 ore, pentru că în faţa lor era o femeie care îşi pierduse sacoşa pe peron.

“Am ajuns la secţie, am spus ofiţerului de serviciu despre ce e vorba, ne-au zis că trebuie să aşteptăm, că mai e o persoană în faţă, care-şi uitase o sacoşă pe peron. Şi am aşteptat în jur de 2 ore. Timp în care noi chiar vroiam să renunţăm, am crezut că asta e, ăsta-i sistemul la noi şi n-avem ce face. Domnul poliţist a ieşit şi ne-a spus că mai durează, că este doar el singur. I-am spus despre ce e vorba şi ne-a zis să avem puţină răbdare. Prin jurul orei 19 am apucat să dăm o declaraţie. Am mers, ne-am uitat pe camere. Nu mergeau decât câteva, dar am reuşit să identificăm momentul. Când a văzut domnul poliţist despre ce e vorba, deja şi-a schimbat şi dânsul ideea, fiind de acord că este ceva foarte grav. Către finalul audiderii, domnul poliţist a primit un telefon în care s-a anunţat un suicid. A zis că trebuie să meargă acolo, noi am lăsat numerele de telefon şi am plecat către casă.  După ce am ajuns acasă, a mai durat câteva minute şi am fost sunaţi că problemele sunt mult mai grave şi că trebuie să ne întoarcem la Poliţie să mai dăm câteva declaraţii. De la ora 15:36, din momentul în care s-a întâmplat evenimentul”, a mai declarat bărbat, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here