Primarul Caracalului, Liviu Radu, a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea unui cartier

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a încheiat, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, cu Ministerul Dezvoltării, contractul de finanțare, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, a lucrărilor de reabilitare a unui întreg cartier.

Este vorba de reabilitarea Cartierului Gară, pentru care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene va aloca aproape 5,8 milioane de lei. Contractul de finanțare a fost semnat în baza Ordinului nr 3592/2017 al viceprim-ministrului Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale.

”A fost semnat contractul de finanțare din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în suma totală de 5.793.759 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare parcări, trotuare, alei pietonale și carosabile din zona de locuințe colective Intrarea Buzești în municipiul Caracal, județul Olt”, în baza Ordinului nr 3592/2017 al viceprim-ministrului, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, domnul senator Paul Stănescu. Mulțumim, domnului viceprim-ministru Paul Stănescu, domnului deputat Dan Ciocan, domnului președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu”, a declarat primarul Caracalului, citat de adevarulcaracalean.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here