Aproape 100 de INFRACȚIUNI în Olt, doar în perioada Crăciunului/Ploaie de amenzi

Peste 240 de sancțiuni, în valoare de peste 97.000 de lei, au fost aplicate de către polițiștii olteni în perioada Crăciunului. În doar câteva zile oamenii legii au descoperit peste 90 de infracțiuni, au reținut 15 permise de conducere și au retras mai multe certificate de înmatriculare.

În perioada 22 decembrie-26 decembrie, 1100 de polițiști au vegheat la siguranța cetățenilor din județul Olt, intervenind la 453 de apeluri prin S.N.U.A.U. 112.

Astfel, în cele cinci zile, polițiștii au constatat 91 de infracțiuni și au aplicat 247 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 97.930 de lei.

„Valoarea sancțiunilor aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice se ridică la 64.130 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru încălcarea normelor rutiere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here