S-A AFLAT TOT! Când S-AU SINUCIS, directorul bibliotecii din Iași și soția lui ERAU …DETALII ȘOCANTE oferite de MEDICII legiști

Tragedia care a lovit inexplicabil  familia directorului Bibliotecii Centrale Universitare din Iași a fost stropită din belșug cu… alcool. La autopsiile celor două cadavre – cel al lui Bogdan Petru Maleon și  cel al soției sale, Anda Elena -, legiștii au descoperit că oamenii erau băuți bine atunci când și-au pus gâturile în ștreang.

Ea avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar el de 1,70 la mie, conform unor surse.

Criminaliștii au verificat fiecare centimetru al casei, în bucătărie găsind două pahare folosite, așezate pe masă în dreptul a două scaune, dar și ceva alcool, semn că acolo cineva a băut.

În urma prelevării și studierii amprentelor găsite la fața locului, s-a stabilit că cei care au băut au fost doar soții Maleon, fără vreun alt oaspete din exterior.

Conform scenariilor imaginate de anchetatori, cei doi  – care nu aveau copii -, au purtat o discuție, în bucătărie, la un pahar după care, din motive doar de ei știute, s-au spânzurat unul după altul, în mansarda casei, la interval de câteva ore.

Cazul soților Maleon este tratat de investigatorii ieșeni  – procurori și polițiști -, ca o dublă sinucidere. În susținerea acestei ipoteze au venit și legiștii care, la autopsie, au descoperit doar urme specifice spânzurării.

Cei doi au fost găsiți morți în locuința lor chiar în ziua de Crăciun.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here