Revelion în aer liber la Slatina: Cu ce băutură va fi înlocuită șampania care altădată se dădea gratuit

Primăria Slatina anunță o petrecere de neuitat pentru cei care aleg să se distreze în aer liber în noaptea de Revelion. Municipalitatea a invitat artiști cunoscuți care să încingă atmosfera. Șampanie gratuită nu se dă, așa cum se obișnuia până în urmă cu câțiva ani. Și totuși, municipalitatea va asigura slătinenilor o băutură gratuită. 

Primul care va urca pe scena amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor va fi  Maximilian, care va susține un spectacol în intervalul orar 21.45 – 22.25. Lui îi va urma Lora, care va cânta de la 22.30 la 23.10.

Va urma formația Bere Gratis, care va încânta publicul cu piesele ei între 23.15 – 23.55.

Începând de la miezul nopții, vreme de 15 minute municipalitatea va oferi slătinenilor care aleg să își petreacă trecerea dintre ani în aer liber un spectacol de senzație cu focuri de artificii și lasere.

Pe toată durata nopții, organizatorii vor pune la dispoziția tuturor celor prezenți pe esplanadă nu șampanie, așa cum se obișnuia până în urmă cu câțiva ani la miezul nopții, ci ceai. Va exista, în acest sens, un număr de trei puncte unde se va distribui, gratuit, ceai cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here