Ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a DEMISIONAT

Anul 2018 a început cu o decizie șoc în Guvernul României. Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, și-a depus demisia. Aceasta a invocat motive de sănătate pentru retragerea din executivul Tudose.

„Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca starea mea de sanatate nu-mi mai permite continuarea activitatii in calitate de ministru.

Prin urmare, va prezint demisia mea din calitatea de ministru in cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, pe motiv de sanatate.

Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasa pe care am avut-o si va asigur de intregul meu sprijin pentru indeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar”, a scris Doina Pană în cererea de demisie.

Doina Pană ocupa funcția de ministru la Ape și Păduri de la începutul anului 2017, odată cu guvernarea Grindeanu, aceasta păstrându-și funcția și după venirea la Palatul Victoria a lui Mihai Tudose. Anterior, ea a mai fost ministru delegat pentru Dialog Social și în perioada guvernului Ponta.

Coaliția PSD-ALDE are acum la dispoziție 45 de zile pentru desemnarea unui înlocuitor, perioadă în care acest minister poate fi condus interimar de către un alt ministru sau chiar de premierul Tudose.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here