Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în sferturi la Shenzen

Două dintre cele trei românce calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen merg mai departe, în sferturi. E vorba despre Simona Halep și Irina Begu, care și-au învins, miercuri, adversarele. La Shenzen urmează acum meciul Anei Bogdan.

O primă veste bună de la Shenzen. Irina Begu s-a calificat în sferturi după ce a câștigat partida cu Ekaterina Alexandova în trei seturiu: 4-6, 6-1, 6-2. Următoarea adversară pentru Irina este Timea Babos (Ungaria).

Simona Halep merge și ea mai departe în turneul de la Shenzen. Ea a învins-o pe reprezentanta gazdelor, Ying-Ying Duan (locul 91 WTA), la capătul a  trei seturi. Simona Halep a avut un început de meci mai dificil și primul set a fost adjudecat de chinezoaică, cu 6 la 3. În următoarele două, însă, românca s-a distanțat clar câștigându-le cu 6-1, 6-2. Astfel, după abandonul ibericei Garbine Muguruza de la Brisbane, Simona Halep îşi asigură încă o săptămână poziţia de lider WTA și va fi cap de serie numărul 1 la primul Grand Slam al anului, turneul de la Australian Open.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here