Premierul ar urma să le ceară demisia miniștrilor Sănătății și Educației: Se anunță remanieri importante în Guvernul Tudose

Doina Pană, ministru pentru Ape și Păduri, și-a înaintat miercuri demisia într-un gest complet neprevăzut pe scena politică. După acest anunț, liderul deputaților PMP, Eugen Tomac, a anunțat că această schimbare în executiv ar fi doar prima dintr-o serie importantă pe care o pregătește premierul Tudose.

„Cel mai probabil, în viitoarea perioadă, premierul le va mai cere demisia şi altor miniştri ineficienţi. Şi aici mă refer la ministrul Sănătăţii şi cel al Educaţiei, două domenii extrem de importante, unde miniştrii şi-au atins limita incompetenţei din toate punctele de vedere şi ar trebui să plece”, a afirmat Eugen Tomac pentru Agerpres.

Tomac susține că motivul demisiei Doinei Pană ar veni din faptul că doamnele nu se simt bine în relația cu premierul.

„Constatăm că un alt membru al Cabinetului Tudose părăseşte Palatul Victoria. Se pare că doamnele nu se simt atât de confortabil în relaţia cu premierul Tudose, pentru că este un alt ministru care pleacă şi este vorba tot despre o doamnă, după cele două care au plecat în urmă cu puţin timp (Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb – n.r.)”, precizează Tomac.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here