Slătinean ARESTAT PREVENTIV pentru o faptă care te umple de INDIGNARE

Polițiștii din Slatina au reținut, în prima zi a anului, o persoană din localitate bănuită că, în aceeașți zi, ar fi intrat prin efracție în locuința unei femei de unde a sustra bunuri și bani. Hoțul a fost surprins de proprietară, reușind să fugă pe geam cu bunurile furate. A fost însă identificat, reținut și, ulterior, arestat preventiv.

În data de 1 ianuarie 2018, o femeie, de 30 de ani, din municipiul Slatina, a sesizat, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, faptul că a surprins în locuința sa o persoană necunoscută, care a fugit pe fereastră având asupra sa bunuri sustrase.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii slătineni au identificat un bărbat, de 44 de ani, din localitate, care avea asupra sa o pereche de cercei și suma de 600 lei, bunuri ce ar fi fost sustrase din locuința reclamantei, prejudiciul fiind recuperat integral”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, în data de 2 ianuarie fiind prezentat Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here