Consiliul Județean Olt îi premiază pe sportivii și antrenorii cu rezultate internaționale

 

Premii individuale, în sumă de 5.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz la campionatele mondiale de tenis de masă, respectiv Adina Diaconu şi Petre Arnăutu, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 4.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la campionatele europene de tenis de masă – Irina Ciobanu şi Mihaela Roxana Dospina, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivului şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul IV la campionatele europene de kaiac-canoe – Mihai Răzvan Băţăgui şi Ionel Zdurcea, de la CSS Caracal.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul V la campionatele europene de box – Alexandra Anamaria Gheorghe, Maria Cristina Zorlescu, Lenuţa Camelia Fieraru și antrenorilor Constantin Gălbenuşe şi Elena Luminiţa Turcin, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la campionatele balcanice de atletism – Daniel Mihai Robert Budin, Marius Florin Şerban şi antrenorul Andrei Marian Daniel Bărbuţi, de la CSM Slatina.

Pavel Nichituş, care a reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la campionatele balcanice de atletism va primi și el u premiu de 2000 de lei.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au obţinut locul al III-lea la campionatele balcanice de tenis de masă – Daniela Nicoleta Bărzoi şi antrenoarea Gabriela Cuţudi, de la CSM Slatina, Andreea Huduşan şi antrenoarea Felicia Coneschi, de la CSS Slatina.

Premiul, în valoare de 11.500 lei, se acordă echipei de fotbal Athletic Slatina pentru câştigarea turneului internaţional „Football Cup Barcelona”. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 500 lei. Aceștia sunt: Fabian Marian Ioja, Ionuţ Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv, Rareş Mario Nicolae, Alexandru Cristian Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Luca Teodor Popa, Luca Zamfir, Mierlescu Marius, Ion Mario Ene, Florin Mario Mihalea, Dragoş Gabriel Vlădescu, Ianis Florin Iancu, Alexandru Cristian Tutia, Cristian Alexandru Enăchioaia, Alessio Robert Tudor, Mihnea Andrei Tudor. Antrenorii echipei, Sebastian Noaţă, Dan Baciu şi Ciprian Dinu, vor primi câte un premiu de 1.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here