Olt: Din ce a putut scăpa o femeie după ce mașina pe care o conducea i-a scăpat de sub control/FOTO+VIDEO

O femeie de 37 de ani, din Craiova, a scăpat ca printr-o minune, marți după-amiază, după ce autoturismul pe care îl conducea pe DN 65, în Olt, i-a scăpat de sub control și s-a izbit puternic de parapetele de pe marginea șoselei.

Evenimentul rutier s-a consumat pe DN 65, pe raza comunei Valea Mare, într-o curbă. La un moment dat, șoferița a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a izbit puternic cu partea din față de parapetele din beton de pe marginea șoselei.

Ea a scăpat ca prin minune din întâmplare, fără nici o rană.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar femeia a refuzat transportul la spital propus de paramedici.

„În autoturism se afla o femeie, de 37 de ani, din Craiova. Aceasta nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Deși autoturismul a suferit distrugeri serioase, atâta timp cât nu există victime, polițiștii consideră evenimentul nu un accident, ci o simplă tamponare.

„Deplasându-se din direcția Pitești – Slatina, conducătoarea auto nu a adaptat viteza în curbă, intrânt în parapete. Evenimentul este considerat tamponare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here