Poliția scoate la concurs sute de posturi în plin scandal: Anunțul oficial, cu referiri la polițistul-pedofil. Posturi vacante și în Olt

În plin scandal al Ministerul Afacerilor Interne (MAI) privind cazul polițistului-pedofil, Poliția Română scoate la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual, unele dintre acestea figurând în schema Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt. În mod cu totul curios, în anunțul remis de Poliție privind posturile scoase la concurs, reprezentanții MAI fac referire la imaginea instituției plecând de la cazul pedofilului în uniformă de polițist, care a aruncat Poliția Română într-un scandal fără precedent și de care instituția încearcă să se delimiteze, susținând că există oameni cu pasiune și rezultate bune în acest sector profesional.

Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, se arată în anunțul Poliției.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost scoase la concurs 11 posturi, dintre care: 7 locuri ofițeri de poliție, 2 posturi agenți de poliție , 1 post reîncadrare agent de poliție și 1 post personal contractual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here