Imagini de GROAZĂ la Iași: Doi câini de luptă au ATACAT trei oameni/Victimele au ajuns la spital

Proprietara celor doi câini care au sărit gardul unei curţi din zona Splai Bahlui şi au muşcat trei persoane a fost dusă la audieri la Secţia 2 Poliţie, cel mai probabil pe numele acesteia urmând a fi întocmit un dosar penal, anunță Agerpres.

Doi câini de luptă au evadat dintr-o curte la Iași şi au atacat trei persoane, printre care și o fată de 15 ani, care trecea pe stradă.

Alți doi bărbați au fost răniți, când au încercat să intervină.

La faţa locului au ajuns un echipaj al SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, toate cele trei persoane fiind transportate la spital.

Potrivit bzi.ro, unul dintre bărbaţi este în stare gravă.

În timp ce trecea prin zonă, fata a fost atacată de cei doi câini, iar în apărarea victimei a sărit tatăl ei, fiind mușcat de mână și de față. Un al doilea bărbat, vecin cu ambele victime, a fost atacat de câini, acesta fiind mușcat în zona genitală.

În urma incidentului, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției, dar și un echipaj al hingherilor. Aceștia au intrat în curtea în care se află câinii și îi vor prelua pentru a-i duce, cel mai probabil, la un cabinet veterinar.

Polițiștii din Iași au desachis dosar penal și fac acum cercetări pentru a stabili cine a greșit. Nu este un caz singular, aceiași câini se pare că ar mai fi atacat mai multe persoane cu aproximativ câteva luni în urmă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here