Primarul Caracalului și-a înmormântat tatăl. Mii de oameni și-au luat rămas-bun de la Nea Fănică

Mii de caracaleni au ținut să își ia rămas-bun, duminică, de la tatăl primarului Liviu Radu, Ștefan Radu, un om foarte popular în oraș, cunoscut drept Nea Fănică. 

Dintre cei care și-au luat rămas-bun, sute și sute de oameni au ținut să îl și conducă pe ultimul drum.

Ștefan Radu a încetat din viață vineri, la vârsta de 82 de ani, în urma unui accident vascular. El a fost internat pe Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu două zile înainte de Anul Nou, aflându-se în grija cunoscutului medic Renică Diaconescu.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a i se ameliora starea de sănătate, vineri, în jurul orei 15.00, inima sa a încetat să mai bată.

Figură extrem de cunoscută și de respectată în oraș, prezența sa lângă fiu în campania electorală din iunie 2016 i-a asigurat acestuia o treime din voturile obținute, lucru recunoscut chiar de Liviu Radu.

„Nea Fănică era cunoscut și respectat de oameni pentru ceea ce a fost și pentru ceea ce a făcut pentru ei din pozițiile pe care le-a ocupat atât înainte de 1989, cât și după Revoluție. I-a ajutat pe toți cei ce i-au cerut sprijin, mai mult sau mai puțin, după puterile sale. A fost un om minunat și asta s-a văzut în ultimele sale zile pe pământ, când o mulțime de caracaleni a ținut să își ia rămas-bun de la el. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat consilierul județean Lucian Bondrescu, un apropiat al familiei Radu.

Ștefan Radu a fost înmormântat duminică, în cimitirul de pe strada Carpați din Caracal. În aceste momente triste alături de primarul Liviu Radu s-au aflat și mai mulți lideri politici și reprezentanți ai administrației publice locale și județene, printre care s-au numărat liderul executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreședinte ale aceleiași instituții, precum și deputatul Dan Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here