Liviu Voiculescu, REACȚIE la plecarea președintei femeilor din PNL Slatina la ALDE: „Știam…”

Președintele interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu, afirmă că plecarea președintei femeilor din PNL Slatina, Elena Iotu, alături de mai multe colege din conducerea organizației, la ALDE nu a fost pentru el o surpriză, întrucât știa de discuțiile pe care Iotu le avea cu reprezentanții ALDE Olt.

Declarația liderului PNL Olt vine în contextul în care fosta președintă a OFL Slatina a spus, joi, că nu și-a anunțat șeful politic de intenția de a pleca din partid.

„Nu este o surpriză plecarea doanei Iotu. Cunoșteam tratativele de câteva săptămâni. Îmi doresc ca în PNL să rămână cei ce împărtășesc cu adevărat valorile liberale. Oamenii care își urmăresc interesul pur personal sunt liberi să meargă unde consideră dumnealor”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Liviu Voiculescu.

Aproape jumătate din conducerea Organizației de femei a PNL Slatina, în frunte cu președinta organizației, Elena Iotu, a trecut la ALDE. Informația a fost dată publicității joi, în cadrul unei conferințe de presă în care fostele liberale au fost prezentate drept „achiziții” de președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță.

 Elena Iotu a declarat că a luat această decizie, alături de colegele ei, după ce a ajuns la convingerea că ALDE este partidul care reprezintă „singura şansă a liberalismului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here