Percheziții la hoți de energie electrică/ Zeci de infracțiuni

22 de infracțiuni de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de polițiștii din Vrancea, în urma unor percheziții efectuate ieri.

Poliţiştii Serviciului Ordine Publică și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Gugești, însoțiți de specialiști ai S.C. Electrica S.A Focșani, au derulat, vineri, acţiuni pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică în comuna Slobozia Bradului.

În urma legitimării a 35 persoane și a 11 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că sustrag energie electrică folosind diferite instalații clandestine, au fost constatate 22 de infracțiuni, dintre care 11 infracțiuni de ”furt de energie electrică”, precum și 11 infracțiuni privind ”executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt de energie electrică și  executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here