Dragoș Drăghicescu, angajat la Direcția Agricolă Olt/ În curând va prelua șefia instituției

Informația potrivit căreia fostul consilier județean Dragoș Drăghicescu, fiul latifundiarului Longin Mircea Drăghicescu din Șerbănești, ar urma să preia funcția de director al Direcției pentru Agricultură Județeană (DAJ) Olt a prins contur luni, 29 ianuarie, când el a fost a devenit, oficial, funcționar al instituției.

Deocamdată, Dragoș Drăghicescu ocupă un post de asistent consilier, urmând ca nu peste multă vreme să îi vină numirea pe funcția de director executiv al instituției. El a venit în Direcția Agricolă Olt prin transfer, de la Primăria Slatina, unde a dat concurs pe un post grație căruia a intrat în rândul funcționarilor publici, condiție obligatorie pentru a ajunge la conducerea unei instituții publice.

Postul de director executiv al Direcției pentru Agricultură Județeană Olt a rămas liber după ce, în noiembrie 2017, Emil Marinescu, care ocupa funcția, a împlinit vârsta de pensionare. După plecarea acestuia, la conducerea direcției a fost numit, ca interimar, actualul director adjunct al instituției, Ion Anuța.

Înainte de Emil Marinescu, la conducerea direcției s-a aflat, vreme de mai mulți ani, Dan Bărăgan, care a demisionat în vara lui 2016 pentru a putea candida la funcția de primar în comuna natală, Grădinari.

Cel care urmează să ocupe funcția de director executiv, Dragoș Drăghicescu, a fost ales consilier județean din partea PSD, calitate la care a renunțat spre sfârșitul anului trecut pentru a putea ocupa, fără să încalce regimul incompatibilităților, noua funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here