Consiliul Județean Olt majorează capitalul social al SC Olt Drum SA, pentru achiziții de utilaje/VIDEO

Consiliul Judeţean Olt va majora capitalul social al SC Olt Drum SA, companie cu capital public, având atribuții în întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene. Suplimentarea capitalului îi va da posibilitatea conducerii firmei de a investi în achiziția de utilaje noi.

Propunerea a venit din partea unui consilier județean care a fost, cu ani în urmă, director al acestei societăți. Este vorba despre Jenel Copilău (UNPR), care, în ședința ordinară de luna trecută, a atras atenția conducerii Consiliului Județean că SC Olt Drum SA își desfășoară activitatea cu mare greutate din pricina utilajelor vechi pe care le are în dotare.

Propunerea a fost primită cu interes de președintele CJ Olt Marius Oprescu, care a recunoscut cele sesizate de consilierul județean.

„A fost o propunere pentru o majorare a capitalului la Olt Drum, exclusiv pentru investiţii. Olt Drum este societatea Consiliului Judeţean, fiind acţionar unic, prin care noi desfăşurăm o serie de activităţi de întreţinere şi reparaţii pe drumurile judeţene. Un coleg de-al nostru a propus să-i ajutăm să-şi cumpere utilaje pentru că, în momentul de faţă, ei sunt în imposibilitatea de a desfăşura o activitate largă pentru că nu au aceste utilaje”, a declarat Marius Oprescu, care a precizat că, cel mai probabil, majorarea capitalului social se va face la prima rectificare bugetară.

„Vom lua în calcul această propunere şi sperăm ca ea să se regăsească în bugetul de anul acesta, chiar dacă nu la început de an, pentru că nu ştim exact ce nevoi au, dar, cu siguranţă, la o eventuală rectificare, anul acesta, vom prinde aceşti bani de majorare a capitalului social, astfel încât ei să-şi poată lua utilajele necesare”, a precizat președintele CJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here