Un șofer din Slatina a MURIT în trafic/ INCREDIBIL ce a făcut înainte de a deceda!

Un șofer din Slatina a MURIT, duminică seară, după ce i s-a făcut rău la volan. Tragedia s-a petrecut pe raza localității Curtișoara. Omul a intrat în stop cardio-respirator, iar echipele de intervenție care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Incidentul se putea solda și cu alte victime dacă, în utimele momente de cunoștință, cu ultimele puteri, șoferul nu făcea ceea ce a făcut.

Se pare că, înainte de a-și pierde cunoștința, conducătorul auto, simțind pericolul, a apucat să oprească autoturismul în afara carosabilului, evitând astfel alte posibile victime în trafic.

„Din datele primite de la persoana care a sunta la 112 este vorba de un șofer care s-a simțit rău în timp ce era în trafic. A oprit mașina în afara carosabilului. Ajunse la fața locului, echipele de intervenție au executat manevre de resuscitare, însă conducătorul auto nu a mai putut fi readus la viață. El a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanță. Bărbatul avea 68 de ani și era din Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here