Primăria Slatina dă răgaz șoferilor indisciplinați: Când vor fi ridicate mașinile parcate neregulamentar

Ţinând cont de faptul că, în curând, vor fi reluate activităţile de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar în Slatina, poliţiştii locali au demarat o acțiune prin care avertizează conducătorii auto, în această perioadă, asupra viitoarelor acțiuni. 

În vederea descongestionării drumurilor publice și a locurilor de parcare, asigurarea parcării vehiculelor în condiții de siguranță, începând cu această  săptămână vor fi demarate acțiuni care au ca scop identificarea vehiculelor presupuse a fi abandonate sau fără stăpân aflate pe domeniul public, informează, printr-un comunicat de presă, Poliția Locală.

„Trebuie să reamintim proprietarilor de autoturisme faptul că, la data de 22.12.2017 a fost aprobat prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Slatina, Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport, depozitare și restituire a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al municipiului Slatina”, se precizează în comunicatul citat.

Ridicarea autoturismelor abandonate sau parcate neregulamentar pe domeniul publc sau privat al municipiului va demara începând cu luna martie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here