Polițiștii au rămas MASCĂ în timpul unei percheziții în locuința unui bărbat!/Ce au descoperit oamenii legii/FOTO

Sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, seminţe și unt de cannabis au fost descoperite în urma unei percheziții, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța, au descins la locuința unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Constanța.

În urma percheziției, a fost descoperită o cultură de cannabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 7 plante de cannabis în stare de vegetație, seminţe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecționarea ţigărilor şi un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare şi lămpi speciale.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, Tribunalul Constanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here