Slătineanul care s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui bloc a fost operat, dar rămâne în stare extrem de gravă/Medicii i-au scos splina și un rinichi

Bărbatul de 32 de ani care duminică dimineață s-a aruncat în gol de la etajul 4 al blocului în care locuiește a fost supus unei intervenții chirurgicale de medicii spitalului slătinean, dar starea sa rămâne, în continuare, extrem de gravă.

Doctorii au fost nevoiți să îi scoată splina și un rinichi. El rămâne conectat la aparatele medicale fără de care nu ar putea rămâne în viață.

„Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru că a avut ruptură de splină, ruptură de rinichi, o contuzie hepatică și s-a făcut splenectomie neflectomie unilaterală de necesitate. Starea lui rămâne, în continuare, foarte gravă. Este intubat cu suport inotrop, deci îi ajutăm și inima să bată, și plămânii să respire”, a declarat directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Drama s-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 08.34, pe strada Crizantemei, unde bărbatul de 32 de ani, care suferă de schizofrenie, s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuiește.

La fața locului a ajuns un echipaj de la ambulanță, care l-a găsit pe slătineanul în comă.

„Este vorba, într-adevăr, de un bărbat de 32 de ani, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Crizantemei. El a fost găsit de colegii mei în stare comatoasă și a fost transportat la Spitalul Slatina. Era cunoscut cu schizofrenie”,a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), medicul Alina Duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here