IMAGINI REVOLTĂTOARE: Bărbat, bătut crunt de un polițist, într-o secție (VIDEO)

Imagini revoltătoare surprinse într-o secţie de poliţie din Braşov. Un poliţist local a fost filmat în timp ce lovea un om al străzii cu o bâtă. Incidentul a avut loc în urmă cu patru ani însă abia acum filmarea a fost făcută publică, informează B1 TV. 

Poliţistul local a fost filmat în timp ce lovea cu brutalitate cu bastonul un om al străzii care cerşea. La scurt timp după incident poliţistul a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă.

Prima instanţă care a judecat cauza a fost Judecătoria Braşov. Magistraţii l-au condamnat pe agresor la 1 an şi 6 luni de închisoare. În plus, au aplicat o interdicţie de 5 ani în ceea ce priveşte dreptul de a deţine o funcţie publică. Doar că procesul s-a mutat apoi la Curtea de Apel care a micşorat sentinţa în 2015.

După aproape patru ani, bărbatul care a lovit omul străzii nu mai lucrează la Poliţia Locală şi a ieşit din închisoare.

„În 2014, după incident, poliţistul a fost suspendat din funcţie în momentul în care a fost trimis în judecată. Ulterior, când s-a pronunţat sentinţa definitivă a fost eliberat din funcţie cum este procedura legală în astfel de cazuri. În prezent nu mai lucrează la Poliţia Locală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov.

Nu este singurul scandal de la Poliţia Locală Braşov. Jurista instituţiei este cercetată într-un dosar de proxenetism, însă acest lucru nu a împiedicat-o să candideze la începutul acestui an pentru un postul de director adjunct la Poliţia Locală. Nu a obţinut postul. A fost în schimb suspendată din funcţie la începutul lunii februarie după ce a fost trimisă în judecată.

Sursa: b1.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here