Tudorel Toader amână din nou decizia privind soarta lui Kovesi pentru a prezenta amintiri din Țara Soarelui Răsare

Ministrul Justiției a anunțat joi că decizia privind soarta Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA va avea loc în plenul Parlamentului săptămâna viitoare. Atunci, oficialul susține că cu această ocazie va fi prezentat raportul de activitate privind activitatea principalelor parchete din țară precum a anunțat de câteva luni.

Deși Tudorel Toader a fost chemat în mod disperat de către premier și de către PSD-ALDE pentru a prezenta o decizie privind soarta șefei DNA în contextului scandalului uriaș pornit după înregistrările difuzate de Vlad Cosma la Antena 3 privind anumite neregularități din DNA Prahova, ministrul a ales în prima ieșire publică să vorbească despre ce a făcut în vizita din Japonia și ce a mai discutat despre cartierul justiției.

Această decizie ar putea veni și în contextul conferinței de presă maraton susținută de Laura Codruța Kovesi miercuri seară, conferință în care șefa DNA a menționat că ministrul Justiției nu a avut absolut nicio discuție cu ea despre situația din DNA și când a anunțat că așteaptă rezultatele Inspecției Judiciare pentru a vedea dacă au fost comise neregularități la Ploiești.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here