Bugetul Caracalului pe 2018, aprobat în consiliul local, la nivelul a peste 42 milioane lei

Primăria Caracal

Consilierii locali ai Caracalului au aprobat, în ședința extraordinară de joi, bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului.

Potrivit directorului economic al primăriei, Silviu Rotunjeanu, veniturile orașului pe anul în curs au fost estimate la peste 42 de milioane de lei, în vreme de cheltuielile vor depăși 58 de milioane de lei.

A fost aprobat, de asemenea, și excedentul bugetar din anii anteriori, la nivelul a peste 23,5 milioane de lei, din care o parte importantă va acoperi necesarul în investiții.

„Nivelul de investiții pentru anul în curs este de 15 milioane de lei, sumele provenind din excedent, deocamdată. Este vorba de un excedent de 23.501.000 de lei. Diferența dintre suma de 15 milioane de lei și totalul excedentului bugetar rămâne ca rezervă pentru partea de cofinanțare a viitoarelor proiecte”, a explicat Silviu Rotunjeanu.

Principalul element nou al bugetului pe anul în curs este că în el nu se mai regăsesc salariile personalului din învățământ, plătite, de anul acesta, de la bugetul de stat prin Ministerul Educației.

Bugetul Caracalului a fost votat în unanimitate de consilierii locali prezenți la ședință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here