Mesajul lui Emil Moț pentru noul lider al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu: Îi doresc domnului Buliteanu să…

Întrebat dacă îi este teamă de noul președinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, numit interimar în locul lui Sorin Țîrcomnicu, în contextul alegerilor locale din 2020, actualul primar al Slatinei i-a urat succes noului lider liberal.

„Îi doresc domnului Gabi Buliteanu să facă treabă bună pentru Slatina. Îi doresc domnului Gabi Buliteanu și succes în postura de candidat la Primăria Slatina”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, Emil Moț.

Sorin Țîrcomnicu, ales anul trecut în funcția de președinte al PNL Slatina, și-a pierdut, miercuri seară, această calitate după ce Biroul Politic Municipal a fost dizolvat. În aceeași ședință, în locul lui Țîrcomnicu a fost numit Gabriel Buliteanu, cel care reprezenta oamenii de afaceri în tabăra liberală.

1 COMENTARIU

  1. EU II DORESC ACESTUI PERSONAJ FALS ,, COPIL DE BANI GATA ,, SA PARASEASCA CAT MAI REPEDE PARTIDUL PNL , SA LASE LOCUL UNUI OM COMPETENT , SUNTEM SATUI DE MOT SI NU MAI VREM UN ALTUL !!!! MUCLES , SLATINA ARE NEVOIE DE VALORI , SLATINA NU MAI ARE NEVOIE DE HAHALERE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here