Marius Iancu, pe marginea noii investiții la TMK Artrom: Slatina, un oraș atractiv pentru investitori

Deputatul Marius Iancu, încadrat de parlamentarul Dan Ciocan și de liderul sindical Cristian Gheorghe

Investiția de 36 de milioane de dolari făcută de TMK- Artrom în complexul de tratamente termice pentru țevile de oțel continuă tradiția industrială a Slatinei, susține, într-o postare pe Facebook, deputatul de Olt Marius Iancu.

Demnitarul s-a numărat printre invitații prezenți la inaugurarea investiției, eveniment organizat vinerea trecută.

„Felicit patronatul și conducerea TMK- Artrom, dar și pe toți angajații acestei companii atât de importante pentru Slatina. TMK – Artrom a ajuns acum în topul producătorilor europeni de țevi”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

Slatina este un oraș atractiv pentru investitori, cu o platformă industrială unde anual se fac investiții, dar și cu un Parc Industrial în plină dezvoltare, a mai precizat demnitarul social-democrat.

Compania TMK Artrom SA Slatina, producător recunoscut pe piața țevilor cu aplicații industriale din Europa, a lansat în producție, vineri, un complex de tratamente termice pentru țevi din oțel, eveniment la care au participat  reprezentanți ai Guvernului României și ai Parlamentului, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizori ai companiei, dar și conducerea PAO TMK. Printre invitații de onoare s-au numărat vicepremierul Paul Stănescu și ambasadotul Federației Ruse la București, Valery Kuzmin. Nu a lipsit Dmitri Pumpianski, președintele grupului TMK.

La eveniment au mai fost prezenți, printre alții, europarlamentarul Norica Nicolai, deputații social-democrați de Olt Marius Iancu, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Florin Iordache, senatorul Renică Diaconescu și deputatul ALDE Mihai Niță, vicepreședinții CJ Olt, Virgil Delureanu și ioan Ciugulea, primarul Slatinei, Emil Moț, precum și șefii mai multor instituții publice, printre care Gheorghe Neacșa, comisarul șef al Gărzii de Mediu Olt și Dorel Șteoomlega, șeful Agenției de Mediu Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here