Panică în școală: Un elev a intrat cu pistolul în clasă

Au fost momente de panică la şcoala Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din Ineu după ce un adolescent de 16 ani a intrat cu un pistol în incinta unităţii de învăţământ. După ce au fost anunţaţi de incident, poliţiştii au apelat la ajutorul jandarmilor pentru a interveni, doar că acesta plecase.

În cele din urmă, aceştia au reuşit să îl identifice pe tânăr şi l-au găsit la un restaurant din oraş, unde la controlul corporal au reuşit să găsească şi arma, un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Luni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10:35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece au informații că în incinta Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.

Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase.

Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu.

Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică.

Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018.

Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității.

A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminin.

După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here