Accident feroviar MORTAL în Olt. O femeie s-a aruncat în fața trenului/ Imagini ȘOCANTE

O femeie în vârstă de 65 de ani, din Balș, a fost lovită de un tren de persoane. Ajunse la fața locului, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei. Polițiștii vorbesc despre posibilitatea unei sinucideri.

Citește și ALERTĂ în Olt: Curtea de Conturi a descoperit prejudicii de milioane lei

Tragedia s-a petrecut luni după-amiază, pe raza Stației CF Spineni, femeia fiind lovită de un tren de persoane ce circula pe ruta Craiova – Balș.

Evenimentul a fost sesizat la 112 chiar de mecanicul trenului și imediat pompierii SMURD Balș, dar și un echipaj cu medic de la Ambulanță au ajuns la fața locului.

Din păcate, impactul i-a fost fatal victimei, care a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața.

Citește și Totul despre Spitalul Județean de Urgență Slatina: Interviu cu managerul Cătălin Rotea/Proiecte, dotări, relația pacient-angajat, posturi vacante

„Pompieri SMURD Balș și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, luni, la un accident feroviar petrecut pe strada Spineni din localitate.

Citește și O delegație de primari din Olt, condusă de Virgil Delureanu, în vizită de lucru la Parlamentul European


La sosirea echipajelor, victima, în vârstă de 65 de ani, a fost găsită decedată, cu leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Citește și Liviu Voiculescu explică de ce Buliteanu a fost impus lider al PNL Slatina, în locul lui Țîrcomnicu

Din primele informații, se pare că ar fi vorba de o sinucidere.

„În urma unui apel prin 112, prin care a fost sesizat un incident feroviar, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Trasporturi Olt s-au deplasat la fața locului în vederea efectuării de cercetări.

Citește și Marius Iancu, pe marginea noii investiții la TMK Artrom: Slatina, un oraș atractiv pentru investitori

Din primele verificări, se pare că ar fi vorba de un suicid, o femeie, de 65 de ani, din Bals, aruncându-se în față trenului, pe secția de cale ferată 901, în apropierea stației CF Spineni, județul Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here