Captură IMPRESIONANTĂ a polițiștilor din Olt/Marfa urma să fie vândută, ILEGAL, în tot județul

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ridicat, recent, 59.990 de țigarete de contranbandă de la un bărbat din comuna Tătulești. Marfa ilegală a fost confiscată, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, au surprins, marți, în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din comuna Tătuleşti, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 29.990 țigarete de contrabandă, având asupra lui și suma de 4.231 lei.

Țigările urmau să fie comercializate în mod ilegal pe raza județului Olt.

Totodată, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au mai depistat 30.000 de țigarete de contrabandă.

„Polițiștii au ridicat cele 59.990 de țigarete, în vederea confiscării, iar autoturismul și suma de 4.321 de lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here