Minoră din Olt, racolată de două bestii pentru exploatare sexuală/O bestie a fost arestată

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Olt și procurorii DIICOT Olt cercetează doi bărbați din Caracal pentru trafic de minori, după ce au racolat o minoră de 15 ani pentru exploatare sexuală, unul în Spania, celălalt în Caracal. Cei doi au fost reținuți și, ulterior, unul a fost arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea DIICOT Olt, au depistat, în urmă cu trei zile, doi bărbați, de 42 și de 28 de ani, ambii din municipiul Caracal, cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În fapt, bărbatul de 28 de ani este bănuit că, în cursul lunii septembrie 2017, ar fi recrutat o minoră, de 15 ani, pe care ar fi transportat-o în Spania și ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituţiei, până în luna ianuarie 2018.

Celălalt bărbat este bănuit că, în cursul lunii ianuarie 2018, ar fi recrutat-o pe aceeaşi minoră, cu intenţia de a o exploata sexual în municipiul Caracal, județul Olt.

Pe numele bărbatului de 42 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here