Traficanți de droguri, LOVIȚI în plin de mascați și procurori

În urma a 13 percheziții efectuate pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită de trafic de droguri. La percheziții au ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive sau droguri de risc.

La data de 28 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caras-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și cu sprijinul B.C.C.O. Timișoara, I.P.J. Caraș-Severin și I.P.J. Timiș au efectuat 13 percheziții, pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj, la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri.

La percheziții au fost ridicate 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive, droguri de risc și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.

De asemenea, polițiștii pun în executare 19 mandate de aducere, iar mai multe persoane vor fi audiate în cauză.

În fapt, în cursul anului 2017, polițiștii S.C.C.O. Caraş-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Caraş-Severin au început investigațiile în cauză, acestea vizând mai multe persoane bănuite de operațiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de droguri.

Din anchetă au rezultat indicii că, în perioada 2017 – 2018, pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș, mai multe persoane ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

19 persoane sunt cercetate pentru efectuarea de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar 2 dintre acestea sunt cercetate și pentru trafic de droguri de risc.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul  I.J.J. Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here