Dezmăț cu SMS-uri la o primărie: Angajații au cheltuit aproape un miliard de lei pe mesaje date la emisiunea lui Măruță, de pe Pro TV

Dezmăț cu SMS-uri la Primăria Bascov, județul Argeș.

Într-o competiție produsă de Cătălin Măruță la Pro TV, mai multe ansambluri din țară s-au duelat pentru premiul cel mare. Printre acestea, și “Doina Bascovului” care, cu peste 60.000 de voturi, a învins ansamblul „Zestrea Budureștii” din Bihor și „Doina Cârcinovului”, de la Priboieni.

Doar că SMS-urile, a câte 25 de eurocenți unul, au fost date de angajații primăriei de pe telefoanele de serviciu, iar factura este….cu multe zerouri.

„Aproape un miliard de lei au cheltuit angajații Primăriei Bascov pe SMS-uri  ”, susține purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni, Gelu Tofan, potrivit Jurnalul de Argeș.

În ședința Consiliului Local Bascov de joi seară a izbucnit, inevitabil, scandalul. Mai mulți consilieri s-au opus ca factura să fie plătită de la bugetul local.

Prima factură pentru susținerea proiectului promovat de primarul Gheorghe Stancu, care a ajuns deja la sediul primăriei Bascov, este de de 200 de milioane de lei. Este factura pentru SMS-urile din semifinală, dar vor urma și altele.

Potrivit presei locale, angajații ar fi avut  și normă de trimis mesaje.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here